Keulaportti

Siivouspalvelut



Tuotamme monipuolisia siivouspalveluita kertasuoritteina niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin yritysmaailmassa, rakennuksilla, teollisuuslaitoksissa, toimistoissa ja muissa erikoiskohteissa.

Emme suorita kotisiivouksia yksityisille henkilöille.


RAKENNUS-SIIVOUKSET


Työmailla, valmistuvissa kohteissa ja kertaluontoisina siivouksina tapahtuvat työt. Käytettävissä oleva henkilömäärä voi olla 1 ja 10 välillä.


LATTIOIDEN PESUT- JA VAHAUKSET


Eri lattiamateriaalien tuntemus, oikeiden pesu- ja käsittelyaineiden tuntemus takaavat parhaimman lopputuloksen. Toimistot, julkiset tilat, edustustilat, tehtaat, laitokset, portaikot, laivat ja kotitaloudet.


IKKUNANPESUT


Kaikki ikkunanpesut, korkeat kohteet myös nostimilla. Ulkopuolen pesu, sisäpuolen pesu tai kaikki pinnat. Toimitamme mielellään myös urakkahinnoiteltuja tarjouksia ikkunanpesukohteista.


LOPPUSIIVOUKSET


Loppusiivoukset voidaan suorittaa urakkahinnoiteltuina niin omakotitaloon kuin kokonaiseen kerrostaloonkin. Työn kuvaus tarkentaa yksityiskohtaiset tarpeet suureenkin kokonaisuuteen.


PALO- JA VAHINKOSIIVOUKSET


Erikoisvälineitä- ja menetelmiä vaativat työkohteet kuuluvat myös palveluvalikoimaamme. Suoritamme em. töitä koko Länsi-Suomen alueella. Yhteistyötä teemme niin rakennusliikkeiden kuin vakuutusyhtiöidenkin kanssa.